KAYSERİ / MELİKGAZİ - Saniye-Şahin Yıldırım Anaokulu

Nis

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen eş zamanlı kitap okuma etkinliğine okulumuz da katıldı. Öğrencilerimiz 12.00-12.30 arasında sınıflarında kitap okuyarak keyifli vakit geçirdiler.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104.yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlandı.Kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Türk geleneksel gösteri sanatının önemli temsilcilerinden olan Hacivat ve Karagöz tiyatro oyununu izleyen öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.

Mrt

Okulumuz çocukların bilime ilgisini artırmak amacıyla 15 Mart Cuma günü Kayseri Bilim Merkezine gezi düzenledi.

Çocuklarımız gezide rehber eşliğinde yeni bilgiler öğrendi.

Mrt

109 yıl önce askerlerimiz birinci dünya savaşı cephesinde düşmanlara karşı savaşarak isimlerini tarihe kazıdılar.

Okulumuzda bu büyük zaferi kutlamak ve şehitlerimizi anmak amacıyla tören düzenlendi.

Törende çocuklarımızın gösterileri duygulu anlar yaşattı.

Mrt

"İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" okulumuzda törenle kutlandı.Törende çocuklarımız gösterilerini sergilediler.

Ara

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı ve minnetle andık.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi amacıyla başlatılan dönem sonu faaliyet haftasında okulumuzda da birçok etkinlik düzenlendi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi kademesinde Ocak ayı eylem planı olan "Uzman Daveti" faaliyeti doğrultusundaeğitimci-yazar Rafet Ural, Saniye Şahin Yıldırım Anaokulunda öğrenciler ile buluştu. "Denizler Neden Tuzludur" adlı kitabını öğrencilere etkileşimli bir şekilde anlattı. Çocuklar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılını tüm sınıflarımızın katılımı ile coşkuyla kutladık.